Prvi Full Moon Party: Noć u Twin Peaks-u

Izvor: NaDlanu.com, 18.Sep.2013, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Full Moon Party: Noć u Twin Peaks-u

Zamislite da ste ušetali u epizodu Twin Peaks-a, gde se stvarnost prepliće sa snovima, gde misterija postaje zabava, gde se neobični ljudi pronalaze i prepoznaju, gde su čuda moguća… U noći punog meseca, 19. septembra u klubu Blue Moon, pružićemo vam to iskustvo. Donesite svoje snove u crvenu sobu, garantujemo noć koju ćete pamtiti!

Full Moon Party serijal nudi novi koncept noćnog provoda – intimne tematske žurke koje će uz zabavu insistirati i na sadržaju; koje će >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << vas pozivati da uđete u neku drugu priču i ostvarite neku drugačiju ulogu; koje će vam dozvoliti spontanost i neizvesnost. Planiramo da iskoristimo čudnu energiju koju donosi pun mesec i baš u tim večerima unesemo malo magije u klupski život Beograda. Svaka žurka imaće svoju temu koja će biti ispraćena scenografijom, muzikom, kostimima, projekcijama, pričom, ali i performansima, igrama, zapletima koji će dodatno začiniti ovu klupsku avanturu. Daćemo vam ambijent nekog drugačijeg vremena i prostora, a na vama je da se prepustite... I učinite Full Moon noći nezaboravnim

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.