Premijera filma Čuvari galaksije 3D

Izvor: NaDlanu.com, 05.Avg.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma "Čuvari galaksije 3D"

Najnoviji film iz Marvelovog univerzuma, epska svemirska avantura, „Čuvari galaksije 3D“, biće premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u sredu, 6. avgusta, u 20 časova.

Žanr: naučna-fantastika, akcija

Glumci: Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana

Režiser: James Gunn (II)

Distributer: Taramount film

Akcijom nabijena, epska svemirska avantura, Marvelovi „Čuvari galaksije“ proširuju Marvelov filmski >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << svet i na kosmos, gde će drski avanturista, Piter Kvil postati predmet nemilosrdnog lova nakon što ukrade misterioznu kuglu za kojom žudi Ronan, moćni zlikovac s ambicijama koje mogu dovestu u opasnost ceo univerzum. Da bi pobegao upornom Ronanu, Kvil nevoljno sklapa savez sa četiri potpuno različita lika – Roketom, rakunom s pištoljem, Grutom, drvolikim humanoidom, smrtonosnom i enigmatičnom Gamorom i Razaračem Draksom kog vodi želja za osvetom. Ali kad Kvil otkrije pravu snagu kugle i opasnost koju predstavlja za kosmos, moraće da da sve od sebe da pobedi svoje rivale u očajničkom obračunu – dok sudbina galaksije visi o koncu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

"Čuvari galaksije" u "Kupini"

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2014, 18:20

Od četvrtka, 7. avgusta, na repertoaru bioskopa "Kupina" u Nišu biće epska svemirska avantura "Čuvari galaksije 3D" i film "U srcu oluje"...Kako piše u opisu filma, Marvelovi "Čuvari galaksije" donose avanturu gde će Piter Kvil postati predmet nemilosrdnog lova nakon što ukrade misterioznu kuglu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.