Poljska jesen u Domu omladine

Izvor: Prva.rs, 19.Nov.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska jesen u Domu omladine

U sredu 19. novembra u 20 sati mini-festival otvoriće film Vojćeha Smažovskog “Saobraćajna policija” (118 minuta), a iste večeri biće prikazana animacija u režiji Marćina Vasilevskog “Izgubljeni osećaji”.
Film Maćeja Pjepžice “Želja za životom” na programu je u četvrtak 20. novembra u 20 sati, kao i kratkometražno ostvarenje Pjotra Ludvika “Uključi”.
Igrani film Bartoša Konopke “Strah od visine” i kratki dokumentarac Pauline Majde “Dva koraka iza” >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << na programu su u petak 21. novembra, a dokumentarci “Ritam slobode” u režiji Vojćeha Slote i Lešeka Gnojinjskog i “Ljubav” reditelja Filipa Djeržinjskog u subotu 22. novembra.
Dokumentarni filmovi o planinarenju, po kojima su poljski autori posebno cenjeni u svetu, “Umetnost slobode” i “Ekspedicija na Minjh” na programu su u nedelju 23. novembra.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.