Počinje sezona osmeha u UŠĆE Shopping Centru

Izvor: NaDlanu.com, 17.Sep.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sezona osmeha u UŠĆE Shopping Centru

Sa dolaskom jeseni stižu nam i brojna iznenađenja, i to čak 30.000 za posetioce UŠĆE Shopping Centra!

U okviru kampanje UŠĆE Sezona osmeha, u periodu od 1. oktobra do isteka zaliha, svako ko ostvari kupovinu za više od 3000 dinara osvojiće UŠĆE kupon iznenađenja. Na kuponu se kriju stvarčice kao što su „tač skrin“ olovke, USB memorija, ramovi za slike, zatim karte za bioskop i šoping vaučeri, a ono najbolje tek sledi: putovanja u Istanbul i na Tajland, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << skijanje u Francuskoj!

Šopingujte po sniženim cenama za vikend 27. i 28. septembra u okviru UŠĆE šoping festivala, a ako ste ponosni vlasnik psa, istog vikenda uživajte i u Dog festu, sajmu hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce. Saznajte koji su novi modni trendovi na tradicionalnom Fashion nightu 11. oktobra, a sve ljubitelje modernih gedžeta očekuje još jedan Tech fair – sajam novih tehnologija, od 16. do 19. oktobra.

Neka ove jeseni lica krase osmesi, zato požurite u UŠĆE i uživajte, ne samo u šopingu već i u drugim zanimljivim aktivnostima i poklonima.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

​STORY vas poziva na veliki Ušće šoping centar festival

Izvor: Story, 17.Sep.2014

Ušće Shopping Center i magazin Story pozivaju vas na veliki šoping festival, u okviru kampanje Ušće sezona osmeha, koji će biti održan 27. i 28. septembra u ŠC Ušće. Uživajte u kupovini omiljenih brendova po sniženim cenama i budite deo najbolje zabave u gradu..Tokom Ušće šoping festivala...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.