PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Džez kvartet Eyot u Domu omladine

Izvor: NaDlanu.com, 25.Sep.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED BEOGRADSKU PUBLIKU: Džez kvartet Eyot u Domu omladine

Eyot će održati veliki džez koncert u Beogradu.

Niški džez kvartet će održati veliki beogradski koncert, u subotu, 22. septembra od 22 časa, u sali Amerikana Doma omladine.

Kompozicije koje će izvesti pred beogradsku publiku biće sa sva tri albuma, koliko je do sad ovaj bend izdao, kao i numere koje publika do sad još nije imala prilike da čuje, a naći će se na novom albumu.

Eyot je bend sastavljen od džeza, roka, ambijentalne muzike, a sadrži i elemente istočnoevropskog folklora.

Ovaj džez kvartet je nastupao na svetskim scenama, gde je prihvaćen sa velikim oduševljenjem.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Džez kvartet "Eyot" svira u Domu omladine

Izvor: Blic, 25.Sep.2015

U subotu, 26. septembra od 22 časa, niški džez kvartet "Eyot" održaće veliki beogradski koncert, u sali Amerikana Doma omladine...Na repertoaru će biti kompozicije sa prethodnih albuma, sa aktuelnog izdanja "Similarity", ali i neke od numera koje će se tek pojaviti na albumu koji je u pripremi....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.