Oxia: Povratak “kuma francuskog tehna” na “mesto zločina”

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2013, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oxia: Povratak “kuma francuskog tehna” na “mesto zločina”

Čovek koji slovi za “kuma francuskog tehno zvuka” i jedan od najpoznatijih DJ-eva iz ove zemlje, Oxia, nastupuće u petak (25.10) u beogradskom klubu “The Tube”.

Oxia, inače autor čuvenog tehno klasika “Domino“, po mišljenju kritičara je i dalje jedan od vodećih disk džokeja internacionalne scene i jedan od retkih koji i dalje čuva jako bitan element u muzici - gruv. U “The Tube” dolazi u posle sjajnog nastupa prošle sezone i to u okviru ovogodišnje retrospektive >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << najboljih žurki u poslednjih sedam godina pod sloganom “Last chance to dance“. Uz legendarnog Franzuca nastupuće i pesprektivni Kid Kimi, a karte su do 01h 300 dinara, dok će posle koštati 500 dinara. U četvrtak je premijera Hip Hop & RnB večeri pod nazivom “Ain’t Nuthin’ But The Tube Thang”, u režiji trija DJ Iron, Phillie P & Neezy, dok su u subotu Zwein i Goran Starčevič. DJ duo Zwein su domaći predstavnici italijanske Lapsus music etikete, a gaje deep zvuk koji naginje ka tehnu, dok će jedan od najaktivnijih beogradskih DJ-eva, Goran Starčević, vrteti deep i house klasike. Ulaz u četvrtak i subotu je slobodan. Već sledećeg petka (01.11) u okviru retrospektive najboljih žurki dolazi švedska legenda Kristijan Smit (Christian Smith), a dan ranije je tradicionalni Helloween maskenbal.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Oxia u klubu The Tube

Izvor: Mondo, 21.Okt.2013

"Kum" francuskog techno zvuka nastupiće u petak u beogradskom klubu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.