Otvaranje bašte - Lava Garden

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje bašte - Lava Garden

Dovoljan vam je korak da bi ste se iz ulice Kneza Miloša, iz brzog i nervoznog Beograda, odjednom našli u najskrovitijem kutku Mediterana...

Ne propustite otvaranje u petak, 11. maja od 22.30.Imaćete utisak da ste kroz čarobno ogledalo stigli na mesto iz mašte.Mnogi koji po prvi put ulaze u baštu Lava bara kažu da nisu mogli da očekuju niti da se nadaju takvoj oazi mira u srcu Beograda.Uveče, kad se bašta napuni lepim i mladim ljudima, na scenu stupaju vrhunski koktel majstori >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i muzičari sa akustičnim instrumentima koji vrelim letnjim noćima dodaju neophodne sastojke da bi ih učinili nezaboravnim.Uostalom, nećemo mnogo da se hvalimo. Treba da dođete i iskusite draž našeg vrta.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.