Noćna potera stiže u bioskope 16. aprila

Izvor: NaDlanu.com, 31.Mar.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Noćna potera" stiže u bioskope 16. aprila

Lajam Nison se ovog aprila vraća akciji koja će vas potresti do srži!

NOĆNA POTERA novi je Nisonov akcioni triler za koji režiju potpisuje Žan Sera nova nada akcionih filmova.

Ovo je već treći film na kom Nison i Sera saradjuju

Pripadnik bruklinskog podzemlja i uspešni plaćeni ubica Džimi Kolon (Lajam Nison) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga gresi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vinsent D’ Onofrio) pa se čini da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Džimi jedinu utehu pronalazi na dnu čaše viskija. Kada njegov sin Majk postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bosa Šona Megvajera (Ed Haris), mora će da se trgne i odluči pripada li još uvek porodici kriminalaca ili svojoj pravoj porodici koju je davno napustio.

Pored Nisona u filmu je i zapaženu rolu ostvario Ed Haris koji je udahnuo život opakom mafijaškom bosu Megvajeru. Pred nama je još jedna ultimativna bioskopska zabava, a do 16.aprila kada je premijera filma u domaćim bioskopima uživajte u adrenalinskom trejleru:

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.