Nedeljom u suton i veče u Klubu Gun posvećeno Lu Ridu

Izvor: NaDlanu.com, 31.Okt.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljom u suton i veče u Klubu Gun posvećeno Lu Ridu

U nedelju 3. novembra u Klubu Gun, u okviru serijala Nedeljom u suton od 20 časova i 30 minuta počinje Tribute to Lou Reed veče. U centru pažnje biće Louve pesme, ali i sami posetioci, koje pozivamo da ponesu instrumente, dobro se spreme i - bina je njihova.

Na ovaj način, oprostićemo se od od legende kako dolikuje - njegovim i pesmama u njegovu čast.Smrt legendarnog muzičara, soliste i člana Velvet Underground, pesnika i velikog namćora Lua Rida, jedan je od događaja koji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je obeležio 2013. godinu. Njegove pesme, stav, gitarsko umeće, intervjui, pogled na svet i večita želja da se menja i da nikada ne stoji na jednom mestu, odavno su ga svrstali uz bok velikanima rokenrola kao što su Bob Dilan, Nil Jang, Kit Ričards, Džimi Hendriks...I srpski muzičari su često svoje nadahnuće tražili u pesmama Velveta, ali i mnogim drugim pločama tokom uzbudljive Luove karijere. I zato želimo da obeležimo ovaj trenutak u vremenu! Početkom 2014. godine napravićemo pravu feštu u čast Lua Rida, ovo neka bude samo malo zagrevanje.Za sada je nekoliko muzičara potvrdilo učesće !Ulaz u klub je 200 dinara.******************************************************************************Istog dana od podneva do pet, održaće se druga ovogodišnja berza ploča u Ganu!Klub će biti pretvoren u prostor koji će okupiti pre svega ljubitelje i poštovaoce muzike, a potom i one koji će berzu posetiti kako bi kupili neki od omiljenih albuma ili retkih izdanja stripova, knjiga, bedževa, plakata ili majica.U prijatnoj atmosferi kluba, uz tople i hladne napitke, posetioci će imati prilike da provedu nekoliko prijatnih sati u razgledanju, okruženi muzikom, baš onako kako se to radi širom sveta.Za sve posetioce ulaz na berzu će biti besplatan!Svi koji žele da obezbede mesto na improvizanim štandovima mogu poslati email sa zahtevom na gunclubbg@gmail.com.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veče za Lua Rida u klubu Gun

Izvor: Mondo, 31.Okt.2013

U okviru serijala "Nedeljom u suton" od 20.30 sati, počinje "Tribute to Lou Reed" veče. U centru pažnje biće Ridove..

Nastavak na Mondo...

Nedeljom u suton posvećen Lou Reedu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Nov.2013, 08:06

U okviru serijala Nedeljom u suton 3. novembra počinje Tribute to Lou Reed veče. U centru pažnje biće Luove pesme ali i sami posetioci, koji su pozvani da ponesu instrumente, dobro se spreme i – bina je njihova. Smrt legendarnog muzičara, soliste i člana Velvet Underground, pesnika i velikog...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.