Najbolji nastupi sa TOMORROWLAND FESTIVALA

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jan.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji nastupi sa TOMORROWLAND FESTIVALA

Kako izgleda najspektakularniji festival o kojem svi DJ-evi imaju samo reči hvale, pogledajte u specijalnom izdanju MTV World Stage serijala ovog petka u 21:00.

Tomorrowland je neosporno jedan od najvećih i najsadržajnijih festivala elektronske dance muzike na svetu. Sa više od 400 izvođača na neverovatnih 16 bina, festival je u julu prošle godine u Belgiji proslavio desetu godišnjicu i sa jednog se proširio na dva vezana vikenda, ugostivši 360.000 ljudi. Oba vikenda su >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rasprodata za manje od sat vremena.

Na festivalu su nastupili Martin Garrix, Steve Angello, Afrojack, Tiesto, Dimitri Vegas i Like Mike, Carl Cox, Redfoo, Martin Solveig i David Guetta - najbolje delove vam prenosimo upravo na MTV kanalu!

Tomorrowland, koji mnogi opisuju kao luna park za odrasle, dodatno su ulepšale bogata dekoracija, zastave i cveće, a glavna bina je, specijalno za destogodišnjicu, bila 140 metara duga. Na njoj se našao i vodopad od 8 metara, koji je nastupe najvećih svetskih DJ-eva činio još dinamičnijim i bajkovitijim.

Kak smo vam preneli ranije, MTV i Tomorrowland su ove godine postali ekskluzivni partneri i, prvi put u istoriji festivala, ovaj svetski poznati događaj bio je prikazan na televiziji, i to u okviru dve epizode MTV franšize World Stage i kao jednočasovni dokumentarac.

MTV World Stage: Tomorrowland Highlights 2 - petak, 23. januar u 21:00 - samo na kanalu MTV!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.