NOVI KLUB: Peron Savamala

Izvor: NaDlanu.com, 18.Nov.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI KLUB: Peron Savamala

Ovog vikenda otvara se novi klub - PERON SAVAMALA, a muzički program će biti sličan nekadašnjem u klubovima "Divljina", "Šlep" i "Povetarac". Dakle, Marko Gangbanger, Ognjen Krstić i DJ Brkati za vas spremaju klupske poslastice kojima ove zime nećete moći da odolite.

Otvaranje je 21., 22., i 23. novembra, a adresa je Braće Krsmanovića 12.U ČETVRTAK očekujte najtopliju warm up žurku. Iz kluba poručuju: Obrćemo ture dok dočekujemo najdraža nam lica prijatelja. Fotkamo se za uramljene fotke. Hajfajvujemo gradske face. Delimo žetone za stondžu i fliper najveselijim ekipama. Na ovoj žurci za muziku i štimung biće zadužen gosn Brrrkati!PETKOM očekujte živu legendu beogradske kaldrme Marka Gangbangera. Svojom selekcijom r'n'r, 80s, 90s i svežih hitova provereno razgibava svaki ćošak kluba. Sav haos koji je pravio letos na Šlepu seli na petak u "Peron". SUBOTOM mag plesnih podijuma širom prestonice, DJ Ognjen Krstić, pravi opštu pometnju. Pažljivim odabirom hitova svih omiljenih nam muzičkih pravaca usijava atmosferu koja ne splasnjava do poslednjih taktova. Godinama u nazad žario i palio na svojim žurkama pod nazivom "Igranka". Ovakvu subotu Beograd čeka već dugo!BIĆE OVO VRELA ZIMA!

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Novo mesto u Beogradu: Klub kulture Peron Savamala

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Nov.2013, 09:01

U Braće Krsmanović 12, u četvrtak, 21. novembra od 22.00, biće otvoren klub kulture Peron Savamala, novo mesto na kulturnoj i urbanoj gradskoj mapi Beograda. Klub se nalazi na atraktivnoj lokaciji u starom delu Beograda, na samoj obali Save, sa .. Pročitaj članakThe post Novo mesto u Beogradu:...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.