NOLETOVA PREDSTAVA: Čikaške perverzije i u maju

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOLETOVA PREDSTAVA: Čikaške perverzije i u maju

Hit predstava "Čikaške perverzije" unapred je već rasprodata za sva izvođenja tokom aprila, a sledeća prilika za beogradsku publiku da je vidi biće 3, 6. i 25. maja u Domu omladine.

Za majska izvođenja humorističke predstave u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević ulaznica košta, kao i do sada, 1.000 dinara.

Nakon rasprodatih izvođenja u martu i aprilu "Čikaške perverzije" su ponovo pred novosadskom publikom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 8. i 9. maja u Pozorištu mladih. U "Čikaškim perverzijama" može se uživati i 17. maja u Kulturnom centru Inđija, 24. maja u Domu vojske u Pančevu, kao i 30. maja u Cirihu u pozorištu Bernhard.

Samo da podestimo, pre nekog vremena specijalni gost-glumac u ovoj predstavi bio je i najbolji svetski teniser Novak Đoković. On je imao kraću rolu, a glumio je dečka Branke Pujić, supruge Dragana Jovanovića i pobrao velike ovacije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.