Mia Borisavljević otvara Teatro bar!

Izvor: NaDlanu.com, 03.Okt.2011, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević otvara "Teatro bar"!

Veliko otvaranje kluba "Teatro bar" ovog četvrtka 6. oktobra! Mia Borisavljević, kao i svake godine, spektakularno otvara zimsku sezonu u jednoj od najpopularnijih diskoteka u Beogradu!

Klub "Teatro bar" jedna je od najvećih i najopremljenijih diskoteka u Beogradu. Može da primi oko 2000 ljudi. Na tri nivoa, enterijerom, veličinom, izdvojenim VIP delom, dobrim ozvučenjem, odličnom uslugom, udobnim separeima i velikim podijumom za đuskanje podseća na svetski poznate diskoteke. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Ono što je postalo simbol ovog kluba jesu zavodljive igračice koje na specijalnim mostovima svojim pokretima dodatno stimulišu vruću atmosferu. Što se tiče muzika, klub forsira živu svirku poznatih izvođača najmanje četiri dana u nedelji. Narodnjaci sviraju do zore, što, sudeći po gužvi na ulazu u klub, odgovara beogradskoj publici.Mia Borisavljević će zapaliti atmosferu, između ostalog, i svojim pesmama - "Kako da ne", "Ja bih se s tobom topila", "Ženskaroš", itd.PROGRAM ZA SEZONU 2011/2012 U TEATRO BARU:Utorak:Marina ViskovićNemanja StevanovićDanijela TrkuljaEdita AradinovićMiloš TrninićČetvrtak:Mia BorisavljevićPetak:Željko ŠašićSubota:ĆemoNedeljaMilena ĆeranićMiloš RadovanovićNemanja Staletović

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.