Maja Volk u Baru Latino

Izvor: NaDlanu.com, 18.Mar.2013, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Volk u Baru Latino

Svakog petka od 21 čas u Baru Latino nastupaće Maja Volk i trio "Genial". Dosta džeza, mirnih melodija i uživanja očekuje vas u Baru Latino.

Životna priča dramaturga, scenariste, fado muzičara, Maje Volk, za čije koncerte se traži karta više, mogla bi da se podvede pod neverovatne scenarije.Sebe i decu izdržava tako što radi na tri univerziteta u dve države. Paralelno sa tim, svira fado, jer je to novac koji može da plati račune. Taj dodatni posao donosio joj je i zadovoljstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sve dok joj pre dve godine nije konstatovan rak grla.Ona danas rado govori o svojoj borbi, tome kako se lečila i kako je, samo nekoliko meseci posle operacije, ponovo počela da peva i predaje studentima režije i dramaturgije.Uživajte u njenoj muzici svakog petka u Baru Latino!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.