MIKINI DANI: Počinje manifestacija posvećena našem pesniku Miroslavu Antiću

Izvor: NaDlanu.com, 17.Nov.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIKINI DANI: Počinje manifestacija posvećena našem pesniku Miroslavu Antiću

U Kulturnom centru Pančeva se 24. i 25. novembra održava manifestacija „Mikini dani“, posvećena našem poznatom pesniku – Miki Antiću.

U okviru manifestacije, na čije je programe ulaz besplatan, posetioci će biti u prilici da pogledaju dokumentarni film iz serije „Umetničko veče“, pod nazivom „Miroslav Antić, pesnik izuzetak“.

Ovaj program, održaće se u utorak, 24. novembra u 20 časova, na Sceni Kulturnog centra Pančeva. Nakon projekcije filma >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zakazan je i razgovor sa autorom, Josipom Babelom, koji će voditi Nemanja Rotar, direktor Kulturnog centra i pisac romansirane biografije o Miki Antiću „Sutradan posle detinjstva“.

Druge večeri manifestacije „Mikini dani“, u sredu 25. novembra od 20 časova, na Sceni Kulturnog centra biće izveden pozorišni performans „Mika“ udruženja „Kreativni haos“ iz Smedereva.

U predstavi igra troje glumaca, Stefan Nikolić, Nevena Rakočević i Uroš Pavlović, uz muzičku pratnju na gitari. Postavljena je i premijerno izvedena u Centru za kulturu Smederevo u junu, 2014. godine, u režiji Nevene Rakočević.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIKINI DANI: Dokumentarac i predstava o velikom srpskom pesniku

Izvor: Kurir, 18.Nov.2015, 08:56

U Kulturnom centru Pančeva se 24. i 25. novembra održava manifestacija „Mikini dani“, posvećena poznatom pesniku Miroslavu Miki Antiću...Ulazak na programe je besplatan, a posetioci će biti u prilici da prve večeri pogledaju dokumentarni film „Miroslav Antić, pesnik izuzetak“. Nakon projekcije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.