Lokalci opet preuzimaju Beograd

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lokalci" opet preuzimaju Beograd

Centralni događaj lokalne DJ scene, “Locals”, ponovo će biti održan 9. maja u KPGT-u, kada će na 3 bine nastupiti čak 24 izvođača, što će lajnap ove žurke učiniti najkompletnijim i najznačajnijim okupljanjem beogradske alternativne scene novijeg datuma.

“Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene. Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.

Podsećamo - prva Locals žurka bila je doček 2015. godine u zgradi bivše robne kuće Kluz u Masarikovoj ulici. Bio je to prvi put da su se svi predstavnici nove beogradske DJ scene okupili na jednom mestu, a sinergijski efekat rezultovao je posetom od 2.200 ljubitelja njihove muzike! Na 3 bine tada je nastupilo 19 izvođača iz ukupno 6 DJ kolektiva.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.