Istina o mladima - otvorena izložba u UK Parobrod

Izvor: Prva.rs, 26.Maj.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina o mladima - otvorena izložba u UK Parobrod

Izložba „Istina o mladima“ na kojoj je deset mladih umetnika predstavilo svoja autorska dela inspirisana listom 10 najvećih uzora mladih u Srbiji otvorena je pred velikim brojem posetilaca u UK Parobrod. Kako su to sami naveli u istraživanju, mladi su za uzore birali one koji su do uspeha došli sopstvenim radom, doslednošću i upornošću, one koji poseduju dozu autoritativnosti i sklonosti da žive život po sopstvenim pravilima. Lista top 10 najvećih uzora nastala je na osnovu istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i studije McCann Truth Centrala o mladimi u Srbiji, njihovim stavovima, navikama, strahovima, uzorima...
Cilj ove studije je da na što objektivniji i sveobuhvatniji način otkrije istinu o mladima u Srbiji, da sazna koji su njihovi ciljevi u životu, strahovi, nadanja, strasti i da utvrdi sličnosti i razlike sa njihovim globalnim vršnjacima. Istraživanje obrađuje veliki broj tema, od odnosa mladih prema porodici, emotivnim vezama, seksualnosti, tehnologiji i društvenim mrežama, brendovima, kupovini, do tema kao što su društvena odgovornost, politika, budućnost.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.