Igranka u Mikser Houseu

Izvor: NaDlanu.com, 16.Apr.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igranka u Mikser Houseu

Ovog petka “Mikser” vas vodi u romantično vreme džeza i svinga. U Mikser House-u se sprema “St. James Ballroom”, savremena igranka uz klasične melodije odevene u novo ruho, kroz koje će posetioce voditi DJ Mad Hatter, “Hot Club of Belgrade”, DJ Nina i DJ Drummer.

Da bi ugođaj bio potpun, “Moderna srpska kuhinja” i “Mikser” su pripremili jedinstven gastronomski ugođaj – tradicionalne recepte smeštene u moderan kulinarski koncept. Posetioci Mikser House-a će >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << od 21 sat uz džipsi džez i sving ritmove DJ Mad Hatter-a, uživati i u specijalno pripremljenom meniju poznatih beogradskih kuvara okupljenih oko koncepta “Moderne srpske kuhinje”. U 22 časa počinje koncert “Hot Club of Belgrade” koji inspiraciju pronalaze u stvaralaštvu legendarnih džez umetnika Đanga Rajharta i Stefana Grapelija. Osnovu njihovog repertoara čine klasične džipsi džez kompozicije, sving standardi i obrade evergrin hitova. “Hot Club of Belgrade” čine: Branko Maćić (solo gitara), Filip Krumes (violina), Srđan Marković (ritam gitara) i Goran Rakočević (kontrabas). “Hot Club of Belgrade” je imao dosta samostalnih koncerata, kao i klupskih svirki, a nastupali su i na festivalima, među kojima se ističe prestižna manifestacija “Jazzycolors” u Parizu.Nastup DJ Nine, koji počinje u 23 sata obećava dobar plesni provod uz glamurozne zvuke elektrosvinga. DJ Drummer je pseudonim iza koga stoji Goran Milošević, bubnjar poznatih sastava Naked, Svi na pod, Playboy, Menson Bebson Sextet. Drummer će pola sata posle ponoći “zavrteti” nu džez, nu fank i hip hop melodije.Težnja ka otkrivanju najboljeg iz kulturnog (a samim tim i gastronomskog) nasleđa sa ovih prostora i uklapanje tradicionalnih šablona u novi koncept spojili su Mikser House i “Moderne srpske kulinare” u želji da osmisle jedinstven gastronomski koncept. Oko “Moderne srpske kuhinje” okupljeni su vrhunski beogradski kuvari koji su uvođenjem novih elemenata u klasičnu kuhinju napravili istinsku renesansu u oblasti tradicionalnog kulinarstva, a ovog petka pripremaju meni koji će plesače sigurno oboriti s nogu.Ulaz na “St. James Ballroom” je slobodan uz pozivnice koje će se deliti na Mikser Beograd Facebook stranici, a karte se mogu kupiti neposredno pred početak programa, kao i tokom večeri po ceni od 250 dinara. Za informacije u vezi sa rezervacijama stola za pošaljite upit na reservations@mikser.rs.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Mikser House - Moderna srpska kuhinja uz zvuke džeza i svinga

Izvor: NC magazin, 17.Apr.2013, 12:04

.Ovog petka “Mikser” vas vodi u romantično vreme džeza i svinga. U Mikser House-u se sprema “St. James Ballroom”, savremena igranka uz klasične melodije odevene u novo ruho, kroz koje će posetioce voditi DJ Mad Hatter, “Hot Club of Belgrade”, DJ Nina i DJ Drummer. Da bi ugođaj bio...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.