Goran Jevtić i Anđelika Simić u poseti deci na Onkologiji

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jan.2012, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Jevtić i Anđelika Simić u poseti deci na Onkologiji

Popularni glumci iz predstave "Moj prvi put" - Goran Jevtić i Anđelika Simić, posetili su decu koja leže na Institutu za Onkologiju.

Klub Plastic je tokom praznika prikupljao novac za najmlađe i najugroženije na ovom institutu a odvojen je i deo zarade sa šanka.Kao i prošle godine, trudimo se da ovoj deci makar malo pomognemo u vidu druženja sa omiljenim glumcima, pevačima, voditeljima, sportistima i ostalim poznatim ličnostima.POGLEDAJ I: Goran Jevtić i Anđelika Simić u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << poseti deci na Onkologiji - FOTOProšle godine, u nekoliko navrata, poznate ličnosti koje su puštale muziku u klubu Plastic posećivale su ovu decu i donosila im paketiće upravo od sakupljenog novca u klubu.Ovog puta, Goran i Anđelika su se družili sa njima, pevali i zabavljali.Sve je odrađeno u saradnji sa organizacijom "Uvek sa decom" koja godinama pokušava da napravi saradnju sa brojnim organizacjama i bili su skeptični kada je bio jedan klub u pitanju, ali već 3 godine imaju divnu saradnju sa klubom Plastic, koja će se i te kako nastaviti i u narednim mesecima, jer svi znamo kome je pomoć ali i pažnja najpotrebnija.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.