Girls Gone Wild

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2012, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Girls Gone Wild

U četvrtak, 10. maja u klubu "Plastic" - Girls Gone Wild! Dame su obeležile ovu sezonu kluba Plastic, tako da ćemo i ovog četvrtka da im povlađujemo.

Kako smo uvek tu da obradujemo naše drage gošće, i ovog četvrtka nudimo besplatne koktele!Trudite se da budete "raskalašne" i ovog "predvikenda", jer sledeće nedelje zatvaramo klub!Za muziku će biti zadužen miks-majstor Me-High-Low, koji će vrteti najveće hitove 80ih i 90ih u najluđim remixima i mash-upovima! Dobrodošle!

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dark Shadows & Becks promo party

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2012

U petak 11. maja u klubu "Plastic" promocija filma "Dark Shadows" i promocija Beck's žurke...Dragi naši, da li ste spremni za poslednji regularni vikend ove sezone? Sledeće nedelje svečano zatvaramo klub, a ovog, poslednjeg radnog "promo" petka u godini predstavljamo vam Dark Shadows promo party!...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.