Friday adrenaline u klubu Fabrika

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jan.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Friday adrenaline u klubu "Fabrika"

U petak, 10. januara, u klubu 'Fabrika' doživite nešto novo, doživite revoluciju slušajući energične zvuke Tech / Big Room / Progressive house muzike, oseticete vibracije Tommorowland-a i Ultra Music festivala na spektakularnoj žurci punoj energije, adrenalina, i dobrog provoda!

Da li želite da se oslobodite?Da li ste umorni od obaveza, škole, posla?Da li želite da izbacite svu negativnu energiju iz sebe?Onda je FRIDAY ADRENALINE pravo mesto za vas!Takođe ćete moći da čujete >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << obrade starih retro hitova, kao i neke komercijalne hitove koji će vas ostaviti bez daha!Klub Fabrika je potpuno renoviran klub u ulici Despota Stefana br. 115 (u blizini Pančevačkog mosta) i može se svrstati u TOP 3 kluba u Srbiji po kvalitetu rasvete i ozvučenja.Za potpuni doživljaj, tu je naša fenomenalna DJ ekipa:Mare Luv | Vladimir Pavlović | Kesha | Jordy Dice Vaše najluđe momente će fotografisati naša Noćna Ptica.Ulaz je besplatan, kao i rezervacije, koje su obavezne.+381 64 97 11 663VIDIMO SE TAMO!

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Klub Fabrika: Friday Adrenaline

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Jan.2014, 10:24

U petak, 10. januara od 22.00, u renoviranom klubu Fabrika (Bulevar despota Stefana 115) pokrenut je novi brend žurki pod nazivom Friday Adrenaline. Zainteresovani će doživeti „nešto novo – revoluciju – slušajući energične zvuke tech / big room / progressive .. Pročitaj članakThe post...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.