Festival Deset dana Krsmanca

Izvor: NaDlanu.com, 31.Maj.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival "Deset dana Krsmanca"

"Deset dana Krsmanca", 18. Internacionalni festival studentskih pozorišta trajaće od 2. do 12. juna.

Festival će otvoriti predstava "Poneka skuša i nešto malo tuša" na sceni Akademskog pozorišta "Branko Krsmanović".Na programu festivala je 15 predstava desetak studentskih trupa iz Srbije i Evrope. Pored scene u Balkanskoj 4, predstave se do 11. juna igraju i na scenama KPGT-a i "Akademije 28". Ovogodišnji festival je uvod u proslavu velikog jubileja koje će domaćin festivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Akademsko pozorište Univerziteta u Beogradu "Branko Krsmanović", obeležiti u septembru, mesecu kad se navršava devet decenija od osnivanja sada najstarijeg aktivnog studentskog teatra na svetu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

AP “Branko Krsmanović” – repertoar za jun 2012.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Jun.2012, 18:56

U prilogu pogledajte repertoar za jun 2012. Akademskog pozorišta AKUD “Branko Krsmanović” (Balkanska 4/1). Iako je najavljen za april, tek početkom juna biće održan 18. Festival internacionalnog festivala studentskih pozorišta '10 dana Krsmanca'. Scene na kojima će biti igrane predstave su,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.