EXPO-ZIM

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXPO-ZIM

Tradicionalni, 26. po redu, Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim održaće se u periodu od 8. do 11. decembra na Beogradskom sajmu

Ovogodišnji Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim održaće se u hali IV Beogradskog sajma sa ciljem da promoviše dalju popularnost zimskih sportova kod nas i ukaže na značaj bavljenja sportom u cilju održavanja zdravlja i uživanja u zimskim sportovima.Posetioci će moći da vide nove modele opreme i rekvizita za zimske >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sportove (skije, cipele, vezovi, klizaljke, snow bord, ski-kombinezoni, rukavice, kape, naočare i drugo), da obave kupovinu putem komisione prodaja, prisustvuju promociji extremnih sportova, uslugama ski servisa.Takođe, svi koji se spremaju na zimovanje moći će da se upoznaju sa ponudom zimskih turističkih centara kod nas i u inostranstvu, ponudom aranžmana. A da biste spremni otišli na skijanje, tu su i ponude fitness opreme i preparata, zatim Informativno-savetodavni centar, gostovanja sportista i stručnjaka, ali i nagradne igre i zabavni program.Pored toga, programom manifestacije predviđeno je kao i svake godine, da izlagači obraduju potencijalne kupce popustima, koji će se kretati u rasponu od 10% do 30%.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.