Dvadeset peti Beogradski maraton

Izvor: NaDlanu.com, 04.Apr.2012, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvadeset peti Beogradski maraton

Najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji, jubilarni, 25. Beogradski maraton održaće se u nedelju, 22. aprila.

Manifestacija Beogradski maraton obuhvata discipline: Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton i maraton. Po mnogim ocenama to je najveći sportski i promotivni događaj koji se tradicionalno održava u našoj zemlji. Kao jedinstvena celina, Dečiji maraton i Beogradski maraton, početkom svakog proleća, privlače veliki deo domaće medijske pažnje.O ugledu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i prestižu Beogradskog maratona govori i činjenica da je Svetska Asocijacija atletskih federacija (IAAF) saopštila je da će 25. Beogradski maraton biti uvršćen na listu maratona na kojima može da se ostvari norma za učešće na 30. Olimpijskim igrama u Londonu.Naime, izvršni direktor sektora za ulične trke IAAF-a Šon Valas Džons obavestio je Atletski savez Srbije i Beogradsi maraton da je Beogradski maraton ispunio kriterijume da bude uvršćen u maratone na kojima u 2012. godini može da se ostvari rezultat koji je prepoznat kao norma za učešće na 30. Olimpijskim igrama u Londonu.Inače, u okviru jubilarnog 25. Beogradskog maratona koji će se održati godine biće organizovano i Prvenstvo Balkana u maratonu.Uputstvo za prijavljivanje i prijavu možete naći na internet stranici: www.bgdmarathon.orgCena učesničkog paketa za maraton i polumaraton:- 1 000 dinara za domaće učesnike- 30 evra (ili 3 000,00 dinara) za strane učesnike.Sadržaj učesničkog paketa za maraton i polumaraton:- zvanična majica (T-shirt), pasta party, startni broj sa čipom, program (mapa), medalja, diploma, okrepa, vodaViše informacija na telefone: 011/ 369 07 09 i 011/ 306 57 20

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.