Disko Zoo Night u KC Gradu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2012, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disko Zoo Night u KC Gradu

U petak 17. februara u KC Gradu "Disko Zoo Night"! Muziku puštaju Manjane, Fatboy, Hyde & Sick, i specijalni gost - DJ Fakir.

MANJANENajmlađi član Disko Zoo ekipe sa svojih 20 godina iza sebe broji već gomilu house izdanja koja su imala odličan odziv na svetskoj sceni i bila podržana od imena kao što je Mark Farina i Kevin Saunderson. Osim matične kuće, njegove trake izdali su i lejblovi poput Gueshouse i Defected!FATBOYFatboy je jedan od najstarijih članova Disko Zoo-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Od 1997. godine je za DJ pultom i a osim toga autor je i nekoliko projekata koji su imali za cilj popularizaciju klupske scene i DJ kulture: radijska emisija “Clubnight”, Disko Zoo Thursday na CHFM-u... Osim toga piše i tekstove za domaće časopise i e-zine magazine koji se bave elektronskom muzikom a u pripremi su i njegova prva izdanja. Krasi ga vrlo širok dijapazon house stilova kroz koje se provlače funk, dub i deep elementi.HYDE & SICKEkipa koju čine tri mlada beograđana koji se kriju iza naziva „Hyde & Sick“ jedno je od najvećih osveženja na domaćoj House sceni! Uz nekoliko značajnih izdanja za Disko Zoo Records, Quanticman Records, Solid Beat i Masai Warriors ovi momci uspešno su debitovali i razvili svoj karakterističan i energičan produkcijski stil. Priključenjem ekipi Disko Zoo-a dodatno su proširili svoje prisustvo na izdavačkoj sceni kao i u klubovima širom zemlje!DJ FAKIRGost Disko Zoo večeri u Kulturnom centru "GRAD" ovom prilikom biće DJ Fakir za kojeg ne treba posebna najava kada je domaća publika u pitanju! Ovaj "pionir srpskog rejva" poreklom iz Novog Sada je u igri još od 80-tih godina. Pod uticajem Detroita i Chicago house zvuka i Acid-a pocinje sa organizacijom privatnih underground partija a zajedno sa DJ Z-em formira organizaciju "Noise Destruction" koja je i potpisnik kultnog hita "Laki Je Malo Nervozan". Za 20 godina na sceni nastupao je po celoj Srbiji i u mnogim zemljama u inostranstvu rame uz rame sa najvecim imenima svetske DJ scene, kako u klubovima tako i na festivalima. Njegov karakterističan stil koji koketira sa Deep i Tech elementima a za osnovu ima House dobro je poznat domacoj publici vec dugi niz godina!Ulaz: 200 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.