Da li ste spremni za ŠUND

Izvor: NaDlanu.com, 14.Maj.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste spremni za ŠUND

Šesti međunarodni festival Š.U.N.D. Održaće se u petak (15. Maja) u Ciglani- Klubu ljubitelja teške industrije sa početkom od 20 sati.

Festival otvara grupna izložba studentskih radova iz oblasti dizajna prostora, grafičkog i industrijskog dizajna, instalacije i video radova. Nakon otvaranja posetioce očekuje i nastup bluz benda Cotton Pickers u 21h.

Mađunarodni festival Š.U.N.D. traje od 15.-23. maja 2015. i predstaviće grupne izložbe studenata iz Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i Evrope kao i samostalne projekte mladih umetnika na dve lokacije- Ciglana i UK Parobrod. Pored vizuelnih umetnosti na festivalu će biti izvedene pozorišne predstave, muzički nastupi i performansi.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Evropska keramika u Muzeju primenjene umetnosti

Izvor: Akter, 15.Maj.2015, 15:53

Velika putujuća izložba "Keramika u kulturi življenja od baroka do danas" u čijoj je pripremi učestvovalo devet evropskih muzeja, biće premijerno otvorena u Muzeju primenjene umetnosti u Beogradu u utorak 19. maja u 19.00 sati

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.