DŽON JE UMRO, ŽIVEO DŽON: Konačno otkrivena sudbina Džona Snežnog

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽON JE UMRO, ŽIVEO DŽON: Konačno otkrivena sudbina Džona Snežnog

Fanovi serije mogu da odahnu, više nema nagađanja. Njegova sudbina se zna.

Od kako se završila peta sezona najgledanije serije “Igre prestola”, ne prestaje da se priča o sudbini njenog najomiljenijeg junaka - Džona Snoua.

Za one koji su propustili ovaj spektakularan trenutak - u poslednjoj sceni Džona nožem probada saborac iz Noćne straže, Džon zatvara oči i kamara odlazi u fejd.

Malo je reći da su žene zbog ovakvog kraja poludele, jer zgodni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Kit Harington, glumac koji tumači Džona, najomiljeniji je među svim likovima u svih sedam kraljevstva.

Kako bi misterija bila rešena, svetski paparaci su pratili Kita, merili kolika mu je kosa (jer je glumac jednom izjavio da ne podnosi dugu kosu i čim se završi serija da će je ošišati)...

Nagađanju je kraj. Zvaničnici HBO kanala su potvrdili da je Džon Snou ubijen, ali i da će se njegov lik pojavljivati u šestoj sezoni, ali kao duh, odnosno mrtav čovek.

Tako da, dame, možete da odahnete, vest i nije toliko loša.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.