DJ Coyu i Tropical Inn u HUMANITARNOJ AKCIJI ZA MANJU

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Coyu i Tropical Inn u HUMANITARNOJ AKCIJI ZA MANJU

Dj Coyu, osnivač “Suara records” koji je će nastupiti 28.avgusta na Tropical Inn festivalu, odriče se 50% svog honorara za rad pomoći beogradskom dj-u Nemanji Ivanoviću, poznatijem kao Manya.

Sura music, jedna od najvećih svetskih izdavačkih kuća , poznata je po svom učešću u mnogim humanitarnim akcijama kroz svoju “Suara Fondation”.

Dvadesetdevetogodišnji Nemanja iz Velike Plane boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan mu je redak oblik maligne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << bolesti (desmoplastični sitnoćelijski sarkom). Proces lečenja je ostvariv isključivo na klinici u nemačkom gradu Flensburg, gde se Nemanja trenutno nalazi.

Poslednja žurka u okviru Kalemegdan Summer Festivala, Tropical Inn, koja će se održati uz podršku Heinekena, ovog vikenda 28. i 29.avgusta na već dobro poznatom mestu, Beogradskoj tvrđavi, predstavljaće pravi tropski spektakl. Glavne zvezde žurke biće svetski poznati Deep house duo Tube & Berger i DJ Coyu.

Podsećamo vas da pri kupovini ulaznice za ovaj događaj, Kalemegdan Summer Festival donira 100 dinara od svake prodate karte, za Nemanjinu operaciju i tako omogući što brži oporavak.

Karte za Tropical Inn festival mogu se kupiti po ceni od 900 dinara na blagajni Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

DJ COYU I TROPICAL INN U HUMANITARNOJ AKCIJI ZA MANJU

Izvor: Prva.rs, 27.Avg.2015

Sura music, jedna od najvećih svetskih izdavačkih kuća , poznata je po svom učešću u mnogim humanitarnim akcijama kroz svoju  “Suara Fondation”.. Dvadesetdevetogodišnji Nemanja  iz Velike Plane boluje od teške bolesti. Dijagnostifikovan mu je redak oblik maligne bolesti (desmoplastični...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.