Bluz se vraća u KST

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bluz se vraća u KST

U okviru akcije Rock ’n’ Roll u podne u četvrtak 27. novembra u Klubu studenata tehnike nastupiće mladi bluz gitarista i pevač Nenad Todorović.

On je ujedno i frontmen bluz benda The Cockblockers, s kojim je nastupao širom Srbije i po mnogim velikim festivalima. U svom akustičnom izdanju Nenad svira odbrade svetskih bluz, rok i soul hitova. Na njegovoj set listi naći će se izvođači poput Boba Dylana, Elvisa, The Black Keysa, Stinga, Johnnya Casha i drugi, a biće i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << autorskih pesama.

Svirka počinje u 12h, a ulaz je, kao i za sve ostale dnevne događaje u KST-u – besplatan.

U narednom periodu na R’n’R u podne nastupiće i poznati beogradski bend Sinestezija, Janko Ćirković, frontmen grupe Za Dž, kao i mladi bendovi Domci Karaburme i Kontraudar. Više informacija o tačnim datumima biće poznati uskoro.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.