BRANKOW Goes Hip-Hop!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Nov.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRANKOW Goes Hip-Hop!

I ovaj vikend u klubu u srcu Brankovog mosta počinje u znaku hip-hopa. Za miks-pultom će se u četvrtak 20.11. naći čuveni beogradski dvojac Ike&Prema koji će za sve ljubitelje ove muzike vrteti najbolji hip-hop i R&B u gradu.

Kao i prošle nedelje, sve dame u klubu će do 00:30h moći beslatno da piju naš trademark „Black Cocktail“.

U nastavku vikenda, petak je u znaku deep-house i house muzike sa „Familiar Feeling“ žurkom na kojoj su za dobar provod zaduženi Danijel Čehranov i Peppe, dok je subota rezervisana za „Back to Basics“ i nešto tvrđi zvuk uz Dooshana i Gorana Starčevića.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Hip-hop vikend u “Brankowu” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Nov.2014

Za miks-pultom će se u četvrtak 20. novembra naći čuveni beogradski dvojac Ike&Prema koji će za sve ljubitelje ove muzike vrteti najbolji hip-hop i R&B u gradu..I ovaj vikend u klubu u srcu Brankovog mosta počinje u znaku hip-hopa. Za miks-pultom će se u četvrtak 20. novembra naći čuveni beogradski...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.