Vujović: Banat želi u elitu

Izvor: B92, 06.Dec.2010, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović: "Banat želi u elitu"

Fudbaleri Banata uspešno su završili jesenju polusezonu, završivši takmičenje u Prvoj ligi Srbije na trećoj poziciji iza BASK-a i Radničkog 1923.

Jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Banata bio je Zoran Vujović, koji je u poslednjem jesenjem kolu postigao dva gola uz asistenciju.

Vujović je rekao da su ambicije ekipe da se plasira u Superligu. Vezni fudbaler Banata smatra da je uspeh veći time što je ekipa okupljena praktično par dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred početak prvenstva.

"Šteta što je jesenja trka završena, bili smo u sjajnoj formi. Delimo drugu poziciju sa Kragujevčanima, dobili smo ih u Karađorđevom parku i imamo odličnu poziciju za nastavak prvenstva. Mogli smo i više, od osam remija bili smo bolji u šest mečeva, ali kad se setim da svi nismo prošli kompletne pripreme, da je mnogo fudbalera tražilo inostrani angažman, da je nekolicina došla pred start trke, onda je ovo veliki uspeh. Igrali smo čvrsto, borbeno, brzo i vidi se dobar trenerski rukopis Slavenka Kuzeljevića”, rekao je Vujović.

Vujović je na 12 mečeva postigao četiri gola, uz tri asistencije, a nad njim su napravljena tri prekršaja za jedanaesterce. Pored Banata, za plasman u Superligu boriće se i BASK, Radnički 1923, Novi Pazar i Sinđelić...

"Trka će do kraja biti neizvesna. U odnosu na prethodne godine, razlike u kvalitetu su minimalne. Možemo ravnopravno da igramo sa svima, u gotovo svakom meču proglašavali su nas za favorite, svi su ćutali, krili ambicije, a letos smo jasno kazali da je zadatak plasman u superligaško društvo”, smatra Vujović.

Vujović je prethodnog leta bio blizu odlaska u inostranstvo.

"Bilo je ponuda, ali ništa konkretno. Ostao sam u Banatu i ne kajem se, dobro smo organizovani, igrači se poštuju. Znam da su me gledali menadžeri tokom jeseni, ali rano je da se bilo šta govori. Duga je pauza, preokupiran sam nastavkom trke i voleom bih u Karađorđevom parku da proslavimo plasman među superligaše”, zaključio je Vujović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.