Tuga u DOMU POZNATOG GLUMCA - Sedam dana pred rođenje deteta dogodila se SMRT u porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 14:04

Tuga u DOMU POZNATOG GLUMCA - Sedam dana pred rođenje deteta dogodila se SMRT u porodici

Imao je bogatu pozorišnu i televizijsku karijeru!

Glumac Džon Netleton preminuo je u 94. godini. Poznat je najviše po ulozi Arnolda Robinsona u političko satiričnom sitkomu i njegovom nastavku "Da, premijeru".

Vest o smrti saopštio je njegov agent Skot Maršal.

- Sa velikom tugo delimo vest da je preminuo naš omiljeni klijent i glumac Džon Netleton. Iza njega je ostala supruga Deirdre, troje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece i petoro unučadi - pisalo je u saopštenju, a glumac je preminuo samo sedam dana pre rođenja svog šestog unučeta.

Glumac je imao bogatu televizijsku karijeru, a pojavio se i u seriji koja se kod nas emitovala "Ubistva u Midsomeru".

Takođe je bio veoma aktivan i u pozorištu. Njegova poslednja uloga bila je uloga naratora 2010. godine u "Kraljevstvu zveri".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.