Shy FX & MC Stamina [at] TUBE

Blog: Clubbing.rs, 27.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shy FX & MC Stamina [at] TUBE

U četvrtak, 30. aprila, u klub "Tube" nam stiže dugoisčekivani Andre Williams aka Shy FX, ragga/jungle drum&bass DJ, sa vokalom MC Staminom.

Clubbing.rs Vas u saradnji sa organizatorima vodi na ovaj event. Delimo 2x2 ulaznice zainteresovanim clubberima. A oni trebaju poslati email na nagrade at clubbing dot rs koji sadrzi ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Shy FX & MC Stamina"

Londonski DJ Shy FX napravio je proboj na svetsku scenu sredinom devedesetih ragga-jungle himnom "Original Nuttah". Danas, Shy FX je vlasnik etikete Digital Soundboy Recordings. Sarađivao je sa velikim imenima kao što su Zinc, DJ Hype, MC Stamina... Ipak najduže i najuspešnije je radio sa drum&bass producentom T Power. Kruna njihove saradnje je hit "Shake Your Body", iz 2002. godine, koji je ušao u britansku Top 10 Singles listu i osvojio klubove širom Evrope.

Danas važi za jednog od najcenjenijih jungle/drum&bass producenata.
Domaća podrška Necone/Braća Burazeri & Side 1.

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.