Ronaldo: Nisam prijatelj sa Mesijem

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Nisam prijatelj sa Mesijem

Nismo prijatelji jer ne delimo istu svlačionicu, ne idemo na večere, ali poštujem ga kao profesionalca, rekao je Portugalac

VAŠINGTON - Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je danas da poštuje napadača Barselone Lionela Mesija, ali da se ne druži sa njim.

"Mesi je sjajan fudbaler i sa njim imam profesionalan odnos, kao što imam sa ostalim igračima. Nismo prijatelji jer ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << delimo istu svlačionicu, ne idemo na večere, ali poštujem ga kao profesionalca", rekao je Ronaldo za američke medije.

Portugalski reprezentativac je dodao da ne razmišlja o rivalstvu sa najboljim igračem Barselone, već da to rade mediji.

"Nije to samo sad, to traje poslednjih pet godina i ja tu ne mogu ništa da promenim. Ne radim u novinama ili na televiziji, a oni obožavaju time da se bave. Moje je da treniram, igram utakmice, postižem golove i pomognem svom timu u svakom trenutku", rekao je Ronaldo.

Na pitanje da li je moguće da njih dvojica zaigraju u istom timu, Ronaldo je rekao:

"Nemam problem da igram sa Mesijem, ako dođe na Santijago Bernabeu. Mnogo teže bi bilo da ja pređem u Barselonu", kazao je on.

Ronaldo je uz Mesija glavni favorit za nagradu Zlatna lopta, koju će Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) dodeliti najboljem igraču u Cirihu 7. maja 2013. godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Mesi mi nije prijatelj

Izvor: Sportal.rs, 05.Nov.2012

Najbolji fudbaler madridskog Reala i jedan od najboljih igrača planete Kristijano Ronaldo izjavio je da izuzetno poštuje Lionela Mesija iz Barselone, ali da nije prijatelj sa Argentincem.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.