Press KEŠ 2: Dupla šansa!

Izvor: Press, 07.Jul.2010, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Press KEŠ 2: Dupla šansa!

U Pressu danas imate duplu šansu za dobitak! Pošto u utorak nije izvučena dnevna nagrada od 100 evra, ona je prebačena u današnje izdanje, tako da najsrećnije „pressovce" danas očekuju dva dobitna kupona sa po 100 evra
Već za vikend delimo i premiju od 500 evra, a svakog dana u igri su i sjajni „fijat" automobili. Znate već, sve što treba da uradite jeste da kupite naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << novine, otvorite novčani kupon i odmah osvojite „stotku"!
U ovom kolu nagradne igre čitaocima Pressa svakog dana delimo 100, a svakog vikenda premiju od po 500 evra! I sve to na platnim karticama Univerzal banke Beograd kojima možete kupovati robu i plaćati usluge u celoj zemlji. Nagrade će biti isplaćivane u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan izvlačenja nagrade.
I to nije sve. Press je u saradnji sa „Fijatom Srbija" spremio sjajne glavne premije i fenomenalnu superpremiju. Najsrećnijeg „pressovca" čeka novi „fijat 500 kabriolet", automobil za kojim vlada prava jagma širom Evrope. Tu su i glavne premije - dva nova „fijata 500"!
Da Press uvek daje najviše, to najbolje govore podaci. U ukupno dvanaest kola nagradnih igara Pressa, od leta 2007. godine pa sve do danas, našim čitaocima podelili smo više od 58.000 nagrada. Čitaoci Pressa dobili su čak 105 automobila, 6,6 miliona dinara, četiri kuće, 173 putovanja, 130 skutera, 15 motocikala, 186 kućnih i laptop računara, 703 LCD i „obična" televizora, 960 DVD plejera, kao i 400 originalnih dresova fudbalske reprezentacije Srbije... Zato, čitaj i igraj Srbijo!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.