
Izvor: Danas, 14.Feb.2025, 11:49
Pohovane juneće šnicle sa sirom i paradajz sosom: Predlog za bogat i sočan vikend ručak
Nema ničeg lepšeg za nedeljni ručak od sočnog pohovanog mesa, zar ne? No, iako je ovo jelo klasik kome niko ne može da odoli, danas sa vama delimo recept za unapređenu verziju ovog jela, a to su pohovane juneće šnicle sa parmezanom i paradajz sosom.
Pogledaj vesti o: Delimo
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.