Nagradna igra: Vodimo vas na koncerte Rundek Cargo Tria

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jun.2015, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra: Vodimo vas na koncerte Rundek Cargo Tria

Rundek Cargo Trio ovog vikenda nastupa u beogradskoj Barutani gde će promovisati svoj novi album “Mostovi”. Koncerti su zakazani za petak 12. i subotu 13. jun, a Balkanrock vam ovom prilikom poklanja karte za oba dana.

Najbržima koji pošalju mail na redakcija@balkanrock.com delimo 4 karte za petak, kao i 4 karte za subotu. U mailu je pored imena i prezimena bitno da naznačite koji dan bi išli >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na koncert.

Karte za oba koncerta još uvek ima i staju po ceni od 1.500 din uz koju se i dobija CD “Mostovi”. Kupovina CD+ulaznice ići će samo na glavnim Eventimovim prodajnim mestima – blagajnama Doma omladine Beograda i Kombank arene, Biletservisu na Trgu Republike i u Šoping centru “Ušće”.

Album će se u redovnoj prodaji naći nakon koncerata u Barutani, a do tada do diska se može stići jedino uz kupljene ulaznice za jedan od ova dva beogradska koncerta. Koncertnu promociju će Cargo Trio održati i 18. juna u Zagrebu, u Tvornici kulture i 25. juna na Arsenal Festu u Kragujevcu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rundek: Novi album – okretanje prema stvarnim vrijednostima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jun.2015

Darko Rundek i njegov Rundek Cargo Trio ovog vikenda u Beogradu predstavljaju svoj novi album „Mostovi“. Priprema za početak turneje bili su koncerti ovog tjedna u klubovima u Splitu, Rijeci i Zagrebu, a nakon zagrebačkog koncerta odvojio je malo vremena za razgovor za naš program...„Stari prijatelji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.