Maskembal @ caffe 208 u Užicu

Blog: Clubbing.rs, 11.Feb.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskembal @ caffe "208" u Užicu

 Petak 13-ti  maskembal i rock metal svirka u caffeu "208" u Užicu.

Ovaj dogadjaj zaista ne treba propustiti i to zbog bendova koji učestvuju, a to su;Democratic terror - Čačak, Smiler - Užice, Dirthy dorothy - Užice, Tit for tat - Beograd, Long noses - Arilje, Muštuluk - Užice ,Lobotomy - Užice, Septic jam - Čačak I Nazor -Užice.

Cena ulaznice je simbolična, a da bi zadovoljstvo bilo još veće, delimo 5x2 karte za ovaj dogadjaj

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima deli 5x2 kartu za ovo dešavanje,  Zainteresovani je potrebno da nas pošalji email na \n karte@clubbing.rs Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Dobitnici nagrada će biti obavešteni preko emaila. Subject:Maskembal @ caffe "208"
 


Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.