Mačko, da znaš da smo mi braća, sve delimo Lideri opozicije opet krenuli sa najstrašnijim uvredama na račun žena! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mačko, da znaš da smo mi braća, sve delimo" Lideri opozicije opet krenuli sa najstrašnijim uvredama na račun žena! (FOTO)

Ponovo uvrede na račun žena od predstavnika SzS!

Zamenik gradonačelnika Beograda i visoki zvaničnik Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić osudio je danas uvrede koje je na Tviteru predstavnik opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Nebojša Aleksić izneo na račun državne sekretarke u MUP-u Srbije Biljane Popović Ivković i upitao lidere SzS-a da li je to njihova politika.

"Tebi se izgleda stvarno dopadaju (lideri opozicije) Željko Veselinović, Dragan Ðilas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Boško Obradović, ali, mačko, da znaš da smo mi braća, sve delimo, ne možeš do lidera dok kod mene ne prođeš proveru kvaliteta donjeg trapa", glasila je poruka upućena državnoj sekretarki od Nebojše Aleksića.

Goran Vesić napisao je na Fejsbuku da ga je sramota da pročita "odvratne" uvrede koje je Biljani Popović Ivković uputio, kako kaže, glavni čovek Dragana Ðilasa i Boška Obradovića.

- Ništa Aleksić nije rekao, nažalost, u svoje ime, nego u ime njegovih direktnih nalogodavaca i mentora, u ime Dragana Ðilasa i Boška Obradovića. Mesecima po ulicama Beograda ovaj trio divlja, preti policajcima i radnicima, tuče se sa znakovima, unišatava gradsku imovinu, vređa naše sugrađanke i naše komšinice - naveo je Vesić.

Kaže da su današnje uvrede "prevršile meru" i da na to Srbija "ne sme da ćuti", te upitao predstavnike SzS-a da li je to njihova politika.

- Da li je to zemlja koju biste da ponudite našim majkama, sestrama, ćerkama i prijateljicama? Da li je to Srbija kakvu vi želite? Srbija u kojoj se ženama nudi silovanje i Srbija u kojoj žene ovako vređate - upitao je Vesić.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.