Laurent Wolf & Fragma

Blog: Clubbing.rs, 01.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laurent Wolf & Fragma

Po prvi put u nasoj zemlji, 4.aprila na brodu Kolos, Beogradska publika imace priliku da prati Dj set francuskog Dj-a i Producenta Laurent Wolf-a, i live Act sastava Fragma.
 
Clubbing.rs, u saradnji sa ogranizatorima, Vas vodi na ovaj event. Delimo vam 2x2 karte. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na karte [at] clubbing.rs, koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject:" Laurent Wolf & Fragma"
 
Laurent Wolf (pravo ime Laurent Debuire , 1971. Tuluz), Francuski DJ i Producent.Veoma mlad je poceo svoju DJ karijeru, a vec 1992. pocinje da radi u cuvenom francuskom QUEEN klubu.1995. godine izdaje svoj prvi singl "House Train" da bi tek 2004. izdao svoj prvi album Positive Energy sa koga su pesme "Saxo" i "Calinda" postale veliki hitovi, o cemu govori i prodaja u vise od 250,000 primeraka. 2008. apsolutnu svetsku slavu stice singlom "No Stress" sa albuma "Wash My World",sto je ujedno i njegov poslednji album kojim je dance-u vratio u prioritnu ulogu u Electronskoj muzici.

Vrlo je cenjen i po svojim produkcijskim ostvarenjima na temu velikih hitova, poslednje sto smo mogli da cujemo bili su remixi singlova "I'm Alive" - Celine Dion i "If I where a Boy" - Beyonce. "No Stress" je singl izdat u preko 30 zemalja sirom sveta, a u vecini tih zemalja je hit No.1

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.