Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 05:36

Koji horoskopski znaci se najbolje ljube?

Saznajte ko su – horoskopski znaci koji se najbolje ljube?
Najsenzualniji i emotivniji trenutak – poljubac, drugačiji je za svakoga. Ipak, neke karakteristike delimo sa drugim pripadnicima našeg dela zodijačkog kruga.
Za njih je poljubac veština i umeće
Ovan Ovim znakom vlada Mars i njegov element je vatra. To znači da su predstavnici znaka zahtevni, moćni, jaki ljudi i ne tolerišu drugačije mišljenje. Tako je u ljubavi. Poljubac će biti strastven, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gorući, dominantan. I partner mora da pokupi ovu energiju. U naletu strasti, Ovan može da ugrize ili da bude malo grublji.
Horoskopski znaci koji se najbolje ljube: Blizanci Gluma ovog znaka se manifestuje u svemu, pa, naravno, i u ljubavnim odnosima. Za njega nije važan sam trenutak dodira, već atmosfera koja vlada tokom celog izlaska. Privlače ih misterija, igra reči, potcenjivanje. Sastanak treba da se pretvori u igru pogleda, gestova, dodira. Iako, tehnički gledano, Blizanci se odlično ljube! Radoznali Blizanci žude za novitetom, zavisni su od prirode i spremni su za eksperimente.
Lav Možemo reći da je njegova izabranica imala sreće – odabrao ju je iz velike svite obožavalaca . Ima bogato lično iskustvo, pa će svoju voljenu zavesti od prvog poljupca – on je majstor njih, zna sve tehnike i trikove. Lav je strastven i emotivan znak, u njemu se lako rasplamsa vatra želje, a ne uzalud pripada elementu vatre. Ali Lavovi partneri moraju da budu u stanju da se poigraju – on čeka reakciju, divljenje. On je najbolji, on je kralj zveri! Sve radi sa okom na one oko sebe. Ekstroverti Lavovi po pravilu ne biraju skromne i pasivne partnere – po svom ukusu oni su izražajni i otvoreni kao i oni.
Horoskopski znaci koji se najbolje ljube: Devica Neki čak kažu da se niko ne ljubi bolje od Devica. Verovatno se ovo mišljenje pojavilo zbog prekomerne pedantnosti ovog znaka i perfekcionizma. Device se uvek pažljivo pripremaju za sve. Oni će preferirati maštariju, idealiziraju ljubav, čekaju pravi trenutka. Ni osećanja Device se ne rasplamsavaju odmah – već postepeno, gomilajući nežnost. Za poljubac, skromne i stidljive Device biraju osamljena mesta, daleko od znatiželjnih očiju, a sam poljubac će biti čedno ispravan – iskren i bez žurbe.
Vage Element Vazduha i zaštitnica Venera učinili su sve da ovaj znak oliči ljubav u svim njenim manifestacijama. Za njih je ljubljenje umetnost nežnosti i zavođenja. Predstavnici znaka suptilno osećaju partnera, predviđajući njegove želje. Oni su veoma strastvene prirode, ali nikada neće brzo napredovati, kao Ovnovi. Umesto toga, oni će mamiti, nagoveštavati, stvarati romantični štih u svemu. Romantične Vage, spremne da čekaju i sanjaju, skoro kao Devica, ali im nema premca u sposobnosti zavođenja. Održavajte vezu razigranom i laganom, i bićete srećni godinama koje dolaze.
Strelac Zna mnogo o ljubavi, jer je sam po sebi nepopravljivi romantičar. Spreman je da celog života traži partnera, ne zaboravljajući da se divno provede uz one povremene i privremene ljubavi.  On zna da se ljubi dugo i nežno, a da pritom ne zaboravlja da kaže mnogo komplimenata. Oni majstorski zavode bilo koga, ali niko se ne žali. Čak i ako je veza bila vrlo kratkotrajna.
PeopleImages/istock/gettyimagesplus


Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.