Ko ide u duel u Survivoru? Zavera u plemenu, namerno će izgubiti?

Izvor: Tracara.com, 26.Apr.2023, 21:15

Ko ide u duel u Survivoru? Zavera u plemenu, namerno će izgubiti?

Razgovori sa prijateljima nisu bili vetar u leđa plavom timu. Sitne podele na veliki i mali klan idu toliko daleko da je Sanja počela da broji zrna pirinča kako bi svi u plemenu dobili jednaku količinu. „Sanja računa da svi dobiju isti broj zrna. Sve delimo ravnopravno“, objasnila je Nora. Pred igru za plemenski imunitet raste nervoza u malom klanu plavog plemena jer se Denis i David plaše poraza i predstojećih utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Ko će biti nominovan? „U goroj smo situaciji, ali nadam se da ćemo daleko dogurati“, rekao je Denis. „Ako danas izgubimo utakmicu, a neko od nas ne osvoji lični imunitet, mogli bismo namerno da izgubimo drugu utakmicu ako obojica odemo na duel“, kaže Denis. Uskoro će se pridružiti plemena, a Filip želi da u timu budu i „njegovi“. Bojan i Marko su se žalili na Kalu i njegove reakcije. „Stalno se na nešto žali, stalno mu nešto smeta. Nisam to očekivao s obzirom na njegovu priču. Da moram da biram, izabrao bih njega na nominacijama“, rekao je Bojan. The post Ko ide u duel u Survivoru? Zavera u plemenu, namerno će izgubiti? appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Da li je Denis pretio Nori u Survivoru? Potpuno pucanje plavog tima…

Izvor: Tracara.com, 26.Apr.2023

Današnji poligon bio je dinamičan za sve takmičare, a situacija je bila neizvesna. Međutim, sve je završeno rezultatom 6:4 u korist crvenih, tako da su oni dobili plemenski imunitet. Plavi su odigrali igru za lični imunutet, u kojoj su morali da uz pomoć štapa pritiskom održavaju lopticu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.