Kako započeti romansu u kancelariji

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2012, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako započeti romansu u kancelariji

Zaposleni ljudi se često susreću sa ovom pojavom: Zbog nedostatka slobodnog vremena, radije će "baciti oko na kolegu" nego tražiti partnera van radnog mesta. Ne ulazeći u to koliko je pametno biti u vezi sa nekim s kime delimo kancelariju ured

Ne ulazeći u to koliko je pametno biti u vezi sa nekim s kime delimo kancelariju pokušaćemo da ti olakšamo.Neobavezan ručak Poziv na ručak znači sastanak, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pritisak i očekivanja, što znači stres i odustajanje od cele priče. Radno mesto je idealno za neobavezan ručak: Naruči nešto za sebe, i usput pitaj njega želi li nešto. Možeš i sama da naručiš više od onoga šta inače jedeš, pa ga pitaj da li želi da podelite obrok.Nijedan muškarac neće odbiti besplatnu hranu, pogotovo ako je nudi žena.Piće posle posla Umesto da se svaki puta pokupiš posle posla i otrčiš kući, ostani pola sata duže na druženju s kolegama. Piće tu, kancelarijski trač tamo, i sutradan ćete imati puno zajedničkih tema za razgovor. Pravi se da ti treba pomoć Jasno je da se dobro snalaziš sa mašinom za kopiranje, ali on to ne mora da zna. Odaberi neki problem, a zatim mu u poverenju javi da ne možeš sama da ga rešiš. Nekoliko problema koje ti je rešio povećaće mu ego, pa će se osećati kao tvoj junak. Naravno, junake treba i počastiti pićem, pa ti je otvoren put za odličan start.Slučajni mail Pošalji mu mail koji uopšte nije namenjen njemu. U mailu spomeni svoj plan za vikend, a ako ubaciš neko događanje za koje znaš da će mu se svidjeti, velike su šanse da će se zainteresovati. Ako odgovori i počnete se dopisivati, znači da se upecao. Direktni pristup Sa ovim treba biti oprezan, jer ako ga pozoveš da izađete a on te odbije, morat ćeš se svaki dan suočavati sa svojom sramotom. Ako ga zoveš da izađete imaj neki razlog koji ne podrazumeva fizičku privlačnost. Nabavi karte za utakmicu koja bi mu se mogla svideti i kaži da ti je drugarica otkazala u zadnji čas. Obavezno imaj i plan B, pa ako te on odbije, glumi da ti je svejedno i pozovi nekog drugog.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.