Frankenvini - karte i pokloni

Izvor: Mondo, 08.Jan.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Frankenvini" - karte i pokloni

Osvojite karte za novi film Tima Bartona, kao i specijalne poklone - šolju, sat ili svesku.

MONDO i Taramaunt poklanjaju vam karte za premijeru crtaća "Frankenvini" u sredu, 9. januara u bioskopu Kolosej od 19 časova. Delimo tri puta po dve karte, a dobitnici će osvojiti i poseban poklon, svesku, sat ili šolju sa motivima iz filma. Pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Frankenvini" i možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << osvojiti karte i poklon. Dobitnici će u sredu u podne biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

"Frankenvini" je film o Viktoru, dečaku koji najviše voli svog psa i nauku, a kada pas strada, Viktor će uz pomoć uvrnutog eksperimenta uspeti da ga oživi. Tada počinje "misija" pokušaja da sakrije oživljenog Sparkija od porodice i nestašnih drugara.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.