Elma Hrustić budućnost pod znakom pitanja

Izvor: 011vodič.com, 01.Mar.2021, 10:26

Elma Hrustić budućnost pod znakom pitanja

Regionalna pevačica Elma Hrustić kao i sve njene kolege čeka bolje dane i druženje sa publikom, veruje da bolji dani dolaze ali smatra da ljudima nedostaje onaj pozitivan balans i nada za bolje sutra.
Svaki dan smo okruženi lošim vestima koliko god se trudila da razmišljam u smeru ” Sve će ovo biti juče ” na žalost ne mogu. Prestala sam da pratim vesti, posebno razne emisije oko korone, svako iznosi svoju teoriju i to zaista utiče na ljude i stanje psihe.
Samo želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sve ovo postane deo prošlosti i da dolaze zaista bolja vremena gde ćemo sve da delimo kroz muziku sa našom publikom rekla je Elma Hrustić.


Comments comments


The post Elma Hrustić budućnost pod znakom pitanja appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.