Izvor: Danas, 27.Jul.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delimo zajedničku evropsku budućnost

Kragujevac - Film "Delimo zajedničku evropsku budućnost", čiji su autori i protagonisti mladi iz francuskog grada Sirena i Kragujevca, a u kojem oni, u okviru istoimenog projekta, govore o različitostima, ali i onome šti ih spaja, premijerno je prikazanu skupštinskoj sali kragujevačke gradske uprave. Nakon projekcije, ispred zgrade gradske uprave pušteni su svetleći >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << baloni koji su poneli poruke mira i tolerancije.

Posle Kragujevca, film "Delimo zajedničku evropsku budućnost" biće prikazan u obrazovnim ustanovama u Sirenu, tako da će mladi u Francuskoj moći da vide kako žive njihovi vršnjaci u Srbiji, kako mogu da prevaziđu razlike i šta je to što mogu da urade za dobar zajednički život. Mladi iz Sirena u Kragujevcu su proveli deset dana.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.