Delimo karte za „Vesele indijance“ u „Šumu čuda“ u Teatru 78!

Izvor: MaminSvet.net, 29.Okt.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delimo karte za „Vesele indijance“ u „Šumu čuda“ u Teatru 78!

Mi smo veliki ljubitelji pozorišta. Smatramo da deca treba da rastu i u pozorištu, da im treba omogućiti da uživaju u divnom svetu mašte, da zavole daske koje život znače. Tako će i kada odrastu naučiti da hrane dušu predstavama, dobrim filmovima, knjigama.

U saradnji sa  “Teatrom 78” najavljivaćemo sjajne predstave sa njihovog repertoara, o nekima ćemo i pitasti naše utiske, i što je najlepše delićemo vam karte za pozorište!

Ovog vikenda čekaju vas dve >> Pročitaj celu vest na sajtu MaminSvet.net << dečije predstave na repertoaru:

Predstava „Veseli indijanci“ nosi poruku o toleranciji, ljubavi i zajedništvu. U indijanskom selu, brat i sestra , mali indijanci pokušavaju da obave sve zadatke koje im je zadao njihov tata – Veliki poglavica. Kao i sva deca, pokušavaju da izbegnu obaveze, da ih podele ravnopravno, ali naravno uvek neko izvuče deblji kraj. . .

Tekst i režija: Nikola Marković

Igraju: Ana Pavlović, Slobodan Čerevicki, Darko Pavlović

Predstava „Šuma čuda“ je napisana u lako pamtljivom stihu i edukativnog je karaktera. Naime, veštica Zlica zajedno sa svojim pomoćnikom –Zlobom počela je da širi strašne laži o lepoj princezi Ljupki kako bi se Princ Leposlav – Lepi, razočarao u svoju ljubav. Princeza odlazi u Šumu čuda, kako bi srela svog princa ali Šuma je skrovište zlih veštica …

Tekst i režija: Mina Aleksić

Igraju: Dragana Nenadić, Marijana Dugalić, Dejan Stojaković, Jelena Velkovski, Nemanja Janičić

Ulaznice za predstave možete da kupite po ceni od 350 din. u kancelariji br. 1, „Teatra 78″ u Resavskoj 78, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, i na dan predstave na blagajni „Teatra 78″.

Za čitaoce Maminog sveta, spremili smo tri puta puta po dve ulaznice za jednu od ove dve predstave.

U formularu komentarima se prijavite za nagradu, a u petak u podne ćemo uz pomoć random.org objaviti dobitnike!
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na MaminSvet.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MaminSvet.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MaminSvet.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.