DELIMO KARTE Pre buđenja : novi horor film u bioskopima!

Izvor: Prva.rs, 22.Apr.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIMO KARTE Pre buđenja : novi horor film u bioskopima!

Ovo je priča o bračnom paru Džesi i Mark, koji pokušavaju da nastave nakon smrti svog deteta. Kako nisu u mogućnosti da imaju više dece odlučuju se da usvoje slatkog osmogodišnjeg dečaka Kodija za kojeg ne znaju da je njegov najveći strah da zaspi. U početku, oni pretpostavljaju da njegova prošlost stvara strah od spavanja, ali uskoro otkrivaju pravi razlog: njegovi snovi postaju stvarnost, ali ne na onaj način na koji očekuju. Kodijevi snovi, kao snovi svakog deteta, idu od neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << maštovitih do užasnih košmara, a Džesi i Mark se suočavaju sa njima.

U filmu glume Kejt Bosvort, Tomas Džejn, Džejkob Tremlej, Anabet Giš i Deš Mihok. Majka Flenagana je je zajedno sa Džefom Haurdom uradio scenario i ovo im je već druga saradnja, prvi put su zajedno radili na na psihološkom horor filmu „Ogledalo smrti”.
Američki horor-triler Pre buđenja možete pogledati u svm bioskopima od danas!

DELIMO dva puta po dve karte za projekciju filma "Pre buđenja", petak 22.4.2016. od 22.30, bioskop Cineplexx Delta City Beograd. Dvoje najbržih koji pošalju ime i prezime sa naznakom "Film Pre buđenja" na poklon@prva.rs biće kontaktirani putem mejla, a karte treba da preuzmu 30 minuta pre projekcije filma na blagajni bioskopa.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Praznik za ljubitelje horora

Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2016

„Pre buđenja“ (Before I Wake) je američki horor-triler film u režiji Majka Flenagana, koji je uradio scenario zajedno sa Džefom Haurdom. U filmu glume Kejt Bosvort, Tomas Džejn, Džejkob Tremlej, Anabet Giš, Deš Mihok. Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.