Na Trenčtaunu 11.000 posetilaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Trenčtaunu 11.000 posetilaca

SUBOTICA - Regionalni muzički festival "Trenčtaun" koji je održan nadomak Palića od 30. aprila do 2. maja, posetilo je oko 11.000 ljudi, što je najveća posećenost ove manifestacije do sad, saopštili su danas organizatori, Fondacija "Fokus" iz Subotice.

Deveti "Trenčtaun" okupio je tokom tri dana odlične izvođače.

Na glavnoj bini nastupili su "Kanda Kodža i Nebojša", "Lajbah", Edo Maajka, Darko Rundek sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Kargo orkestrom", a zapažene koncerte održali su i "Belga", "S.A.R.S", "Petrol", "Sajsi" i "Pionir 10".

I na ostale dve bine posetioci su odlično zabavljali, dok su se smenjivali regionalni Đ-evi: Siniša Tamamović (BiH), Zirou (Hrvatska), Vladimir Aćić (Novi Sad), Maks Demand (Mađarska), Jan Nemeček (Beograd), Arszenik (Hrvatska).

Na rege bini koncerte su održali "King original saund sistem", bend "Zagastic" (Mađarska), grupa "Konkvering Lajn" (Makedonija), "Vadada saund sistem" (Beograd) i drugi.

Kamp u okviru festivalskog prostora bio je kompletno popunjen dva dana pre početka festivala, a kvalitetnom provodu doprineli su i brojni prateći sadržaji.

Aleksandar Zograf je predstavio svoju izložbu stripova i sa posetiocima razgovarao o različitim vidovima promocije umetničkog stvaralaštva i načinima alternativnog delanja, a svakog dana na glavnoj bini neposredno pre početka muzičkog programa organizovane su projekcije filmova sa vinkovačkog Festivala dokumentarnog filma "DORF".

Posetioci su učestvovali aktivno i u umetničkim radionicama, različitim debatama i ostalim pretećim programima, a organizatori najavljuju još bolji provod sledeće godine kada "Trenčtaun festival" slavi 10. rođendan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trenchtown festival posetilo 11.000 ljudi

Izvor: Kontra magazin, 05.Maj.2009

Deveti po redu regionalni muzički festival Trenchtown, koji je završen u nedelju u Etno kampu nadomak Palića, posetilo je za tri dana oko 11.000 ljudi, saopštili su organizatori. Na najposećenijem do sada festivalu odlične koncerte na Glavnoj bini održali su Kanda Kodža i Nebojša, Edo Maajka,...

Nastavak na Kontra magazin...

Trenchtown festival posetilo 11.000 ljudi

Izvor: Trablmejker, 05.Maj.2009

Deveti po redu regionalni muzički festival Trenchtown, koji je završen u nedelju u predivnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, posetilo je za tri dana oko 11.000 ljudi.

Nastavak na Trablmejker...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.