Serija A - Lazović i Radovanović izgubili u Parmi (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Lazović i Radovanović izgubili u Parmi (video)

"Grifoni" ostali praznih šaka.

U 27. kolu italijanske Serije A, fudbaleri Parme ostvarili su minimalnu pobedu na domaćem terenu protiv Đenove.

Nije bilo previše izglednih prilika na obe strane, a čovek odluke bio je Juraj Kucka koji je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru "Grifona" i savladao Jandreija u 78. minutu susreta.

Za goste iz Đenove, od prvog minuta nastupili su reprezentativac Srbije Darko Lazović, kao i Ivan Radovanović koji je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << žuti karton i bio zamenjen u 81. minutu.

Nakon ove utakmice, Parma se nalazi na 11. metu sa 33 boda, dok je Đenova na 13. mestu sa tri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Darko Radovanović

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kec u Parmi - Kucka izujedao svoje (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2019

Da nije bilo pogotka Juraja Kucke iz 78. minuta kojim je Parma porazila Đenovu sa 1:0 bukvalno ne bismo imali šta da vam napišemo sa ove utakmice. Ovako, nekadašnje Mlekadžije, a sada Krstaši uspeli su da zaustave niz od šest uzastopnih utakmica bez trijumfa u teškom i zanimljivom duelu. Dosta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.